En we zijn gestart!

Online! Op mijn site vind je binnen afzienbare tijd talloze video’s waarin ik nummers van Nederlandse artiesten op de piano voorspeel. Ik speel zowel ‘stand-alone’ versies (incl. melodielijn) als begeleidingsversies, afhankelijk van het nummer. De meest diverse artiesten komen aan de orde: Acda en de Munnik, De Dijk, De Poema’s, Veldhuis & Kemper, Van Dik Hout, De Kast, maar ook Wim Sonneveld en Circus Kusters worden niet overslagen. Ik probeer met enige regelmaat een nieuwe tutorial of impressie online te hebben staan. Laat je e-mail adres achter om op de hoogte gehouden te worden van updates! Ook verzoekjes zijn welkom!

Ik ga voornamelijk uit van enige voorkennis van akkoorden. Zonder deze kennis wordt het gewoon erg lastig om echt lekker te spelen. Voor degenen die nog helemaal nooit hebben gespeeld ga ik in de nabije toekomst ook het één en ander opnemen.

Dit bericht is geplaatst in Algemene Berichten. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>