Bløf – Wat zou je doen

De lekkere meezinger van een stel Zeeuwse topmuzikanten, op video gezet als piano-begeleiding. Dit is mijn tweede tutorial dus ik ben nog een beetje aan het experimenteren. Reacties zijn natuurlijk welkom!

Om alvast in de stemming te komen plaats ik hier ook de originele video. Ik ga bij de tutorial uit van de pianobegeleiding uit deze live-versie, lekker om je bezoek mee te laten lallen, als toetsen-partij in je band of als solo-begeleiding.

 

En de tutorial:

Dit bericht is geplaatst in Piano Nederlandstalig met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Bløf – Wat zou je doen

 1. Michel schreef:

  Hallo Sjoerd,
  ik vind je tutorial heel duidelijk. Ik klooi al een tijdje wat aan met dit nummer, maar hiermee heb ik toch weer leuke dingetjes bijgeleerd. Ik hoop dat er meer zullen volgen. Ik vroeg me af of je deze versie van dit nummer ook op bladmuziek hebt staan. Het lijkt immers of je op het internet niks van bladmuziek van Blof kan vinden.
  Gr. Michel

  • Sjoerd schreef:

   Hoi Michel,

   Op het moment heb ik nog geen goed uitgewerkte bladmuziek van dit nummer. Wel heeft Blof een songbook uitgebracht dat ook vaak in de bieb te vinden is. Dit nummer staat daar ook in.

   Succes!

 2. Talsma schreef:

  Hallo!

  Super handig filmpje! Maar een nummer leren via youtube gaat me nog niet zo goed af dan wanneer ik het van papier leer. Heeft u dit nummer al uitgewerkt op papier? Er is volgende maand een talentenavond en we zitten er aan te denken om met dit nummer mee te doen.

  Groetjes Rixt

  • Sjoerd schreef:

   Hoi Rixt,

   Nee ik heb zo niets mooi op papier, maar de bladmuziek (songbook Blof) is in de grotere bibliotheken ook te vinden, dus misschien is dat nog een optie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>