Mijn belofte aan jullie

Het is een tijdje rustig geweest op mijn site. Te rustig. Aangezien mijn site gezien de statistieken langzamerhand steeds beter bezocht wordt schept dat natuurlijk bepaalde morele verplichtingen van mijn kant ‘-)

Ik doe jullie dan ook bij dezen de belofte dat ik MINIMAAL 1 keer per 3 weken een nieuwe tutorial online zet. Het kan ook meer zijn, maar zeker niet minder. Ik vind het namelijk hartstikke leuk dat mijn tutorials worden gewaardeerd en ik breng graag mijn boodschap over aan een jullie.

Hiernaast ben ik ook hard aan het werken aan twee andere websites waar ik nu nog niet al te veel over kwijt wil, behalve dat ze alles te maken hebben met… muziek :) WIl je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en de laatste nieuwtjes als eerste horen, laat je e-mail-adres dan even achter via de opt-in rechtsboven. Sowieso weet je dan ook als eerste wanneer er weer een tutorial online staat.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>